Latest News

Galati mai aproape de smart city prin servicii publice digitalizate

IV Future 14 ianuarie 2019

Credem cu tărie că schimbarea pornește cu fiecare dintre noi. De aceea dăm startul unor inițiative cu impact în comunitatea locală din dorința de a contribui la dezvoltarea unor soluții smart pentru un oraș accesibil, digitalizat și modern.

Unul dintre obiectivele noastre este să includem Galațiul pe harta orașelor smart city din România prin tehnologii de ultimă generație, facilitând accesul gălățenilor la servicii publice eficiente, accesibile online.

A fi în pas cu tehnologia este mai mult decât un trend sau o opțiune, este o necesitate prezentă în toate aspectele vieții sociale, astfel IV Future a creat platforma e-administration, denumită “PROGRAMARE ONLINE EVIDENȚA PERSOANELOR GALAȚI". Proiectul iși propune eficientizarea interacțiunii dintre cetățeni și SPCLEP Galați. Platforma web https://buletine.primariagalati.ro oferă cetățenilor posibilitatea de a se programa online în vederea eliberării cărților de identitate.

Produsul a fost donat Primăriei Galați și poate fi utilizat începând cu data de 3 septembrie 2018. Menționăm că versiunea actuală este în varianta beta și poate suporta modificări. Atât găzduirea produsului, cât și serviciile de mentenanță vor fi asigurate de către departamentul IT din cadrul Primăriei Municipiului Galați.

Also on our site