Latest News

Locul I IMM Galați

IV Future 9 septembrie 2021

Compania IVFuture a fost premiată de către Patronatul IMM Galați cu locul I în luna septembrie a anului curent.

Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (PIMM) Galaţi a organizat miercuri, 8 septembrie anul curent, în parteneriat cu Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi, "Ziua Întreprinzătorilor din România" - eveniment de referință cuprins în calendarul oficial al sărbătorilor nominalizate la nivel național, precum şi cea de-a XXI-a ediţie a Festivităţii de recompensare a performanţei şi cunoaştere a celor mai puternici actori ai mediului economic gălăţean.

Manifestarea a beneficiat, de asemenea, de suportul Consiliului Local Galaţi, al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) - Filiala Galați şi al Asociaţiei Tehnopol Galaţi.

Așa cum se cade de Ziua Întreprinzătorilor, cele mai performante firme gălățene au fost prezentate și aplaudate la scenă deschisă, în cadrul unei festivități speciale, care s-a desfășurat, cu începere de la ora 15,00, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini".

IVFUTURE este înregistrată ca fiind compania cu cea mai mare cifră de afaceri (cu capital integral românesc) a anului 2020 și 2021 din domeniul său de activitate din Județul Galați conform listafirme.ro.


Also on our site