Latest News

Lansarea Academiei For Future

IV Future 12 iulie 2021

Academia IVFuture a fost fondată în anul 2021 din nevoia dezvoltării segmentului educațional din domeniul IT din zona de S-E a României. Compania IVFuture are ca obiectiv sprijinirea accesului tinerilor la echipamente, dotări, profesori și pregătire practică specializată, care să le ofere fundația necesară unei cariere sigure în orașul natal.

Misiunea Academiei este de a oferi training specializat unui număr aproximativ de 100 de studenți pe parcursul unui an, 60 dintre care pot fi angajați în cadrul echipei proprii.

Dacă studenții nu mai migrează din nevoia de a avea acces la educație și practică specializată, atunci locurile de muncă bine plătite vor fi acoperite local, aducând astfel bunăstare generală comunității. Precum orașul Cluj și orașul Galați ar putea deveni un pol de referință în domeniul IT&C, care ar oferi comunității facilitățile și beneficiile acestui domeniu; respectiv program de muncă flexibil și bine plătit.

Academia oferă șansa la un stagiu de internship plătit, care poate oferi calificarea și incluziunea necesară în câmpul muncii într-un timp foarte scurt (aproximativ 4 luni).


Also on our site