Latest News

Susținem studenții din Galați

IV Future 9 septembrie 2021
  • dotări de până în 70,000 lei în echipamente;
  • internship plătit în cadrul Academiei IVFuture;
  • șansa unui loc de muncă stabil.

Compania IVFuture a dotat la începutul acestul an universitar, Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie și Electronică din Galați, cu aparatură în valoare aproximativă de 70.000 lei, ca prim pas în sprijinul privat pe care compania îl oferă mediului academic.

Pe parcursul primilor trei ani de colaborare, prin contracte de sponsorizare, compania va investi periodic în echipamente electronice de ultimă generație. Obiectivul principal al acestui parteneriat este de a sprijini și dezvolta mediul academic din orașul Galați, oferind astfel studenților din domeniul IT oportunitatea de a studia, a se specializa și angaja în comunitatea natală.

Locurile de muncă bine plătite sunt de regulă în sectorul privat și ele generează o bază durabilă de taxe și impozite dar mai mult de atât, ele creează o piață de bunuri și servicii care duc la o dezvoltare socială sănătoasă.

Obiectivul nostru este să dezvoltăm segmentul educațional în domeniul IT prin sprijinirea accesului tinerilor la echipamente, dotări, profesori și pregătire practică specializată, care să le ofere fundația necesară unei cariere sigure în orașul natal.

În era tehnologiei și a cunoașterii, bunăstarea este generată prin colaborare, comunicare și conectare.


Also on our site